Pienen suuret vuodet - Vanhemman opas logossa lapsi keinuu puun alla

Keitä olemme?

Olemme kaksi kasvatusalan ammattilaista Annukka ja Anniina. Yhteinen intohimomme lasten sekä perheiden hyvinvointiin toi meidät yhteen. Yhdistimme toisiaan täydentävän osaamisemme ja loimme kattavan sekä käytännönläheisen oppaan taapero-, ja leikki-iän vaiheista ja niiden haasteiden voittamisesta. Tavoitteemme on auttaa vanhempia löytämään omat vahvuutensa kasvattajina ja ennen kaikkea pitämään tekemistään kasvatuspäätöksistä rohkeasti kiinni.

Annukka Karttunen

Olen uniohjaaja ja Lasten unikonsultointi Sleepyn yrittäjä. Olen omistautunut auttamaan vanhempia ja kasvattajia ymmärtämään lapsen tarpeita sekä tukemaan perheitä ja heidän kehitystään etenkin hyvän unen kautta.

Osaamiseni taustalla on lasten uniohjaajan koulutus, olen lisäksi vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja sekä lasten joogaohjaaja. Sleepyn ohjaksissa olen auttanut jo yli kolmea tuhatta perhettä nukkumaan paremmin.

Ohjaukseni on lapsilähtöistä, mutta yhtä suuressa roolissa on myös vanhempien hyvinvointi ja jaksaminen.

Jokaisella on mielestäni oikeus hyvään, virkistävään uneen elämäntilanteeseen katsomatta. Haluankin tarjota vanhemmille yksinkertaisia työkaluja koko perheen hyvinvointiin, hyvien unien kautta.

Unikonsultti Annukka Karttunen

Anniina Teräväinen

Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksen opettaja ja toimin kasvatuksen neuvontapalvelu Kasvatin yrittäjänä. Minulla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus varhaiskasvatusalalta erilaisista rooleista, joissa olen päässyt perehtymään lasten kehitykseen, käyttäytymiseen ja oppimiseen — pienestä kädestä kiinni pitäen.

Tiedän, että jokainen lapsi tarvitsee vierelleen välittävän aikuisen kehityksensä tueksi, ja että kaikki lapsia kasvattavat aikuiset tarvitsevat tähän myös joskus apua. Siksi olen erikoistunut vanhempien tukemiseen perheen keskinäistä dynamiikkaa vahvistamalla.

Kunhan vanhempien saatavilla on heidän tarvitsemaansa tietoa ja tukea, lapsilla on tilaa kasvaa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. 

Varhaiskasvatuksen opettaja ja Kasvatin perustaja Anniina Teräväinen